Παρουσίαση


Anna Ageliki Apartments

Τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα  Άννα- Αγγελική βρίσκονται 500 μέτρα από τη παραλία Δαμνόνι του δήμου Αγίου Βασιλείου, στο νομό Ρεθύμνου. Ολόκληρος ο δήμος Αγίου Βασιλείου είναι ένας ύμνος στη φύση, με πανέμορφα ελληνικά τοπία, που συνδυάζουν τη μαγεία του καταπράσινου βουνού με τις καταγάλανες θάλασσες.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η οργανωμένη παραλία του Δαμνονιού όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στιγμές πραγματικής χαλάρωσης, ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Σε κοντινές αποστάσεις υπάρχουν επίσης πολλές γειτονικές παραλίες της περιοχής όπως τα Σχοινάρια, το  Αμμούδι, το  Αμμουδάκι, ο Πλακιάς και η Σούδα. Όποια παραλία και αν προτιμήσετε θα χαρείτε το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία και τη ζεστασιά της καθαρής άμμου … Μαγευτική είναι η παραλία Πρέβελη, όπου ο μέγας ποταμός κυλάει μέσα από ένα υπέροχο δάσος από φοίνικες για να ενώσει τα νερά του με τη θάλασσα. Τοπίο μοναδικής εξωτικής ομορφιάς με κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά, ιδανικό για μπάνιο και βαρκάδα μέσα στο ποτάμι, φωτογραφίζοντας τους μοναδικούς αιγυπτιακούς φοίνικες και τα απόκρημνα βράχια αριστερά και δεξιά του ποταμού.

Το οικογενειακό ξενοδοχείο Άννα-Αγγελική διαθέτει παραδοσιακή κρητική ταβέρνα η οποία βρίσκεται στο χωριό Λευκώγεια που βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο . Η πείρα και η σχέση με τους πελάτες καταγράφει 30 χρόνια πορείας στο χώρο της εστίασης, κρατώντας σε πολύ καλό επίπεδο τις τιμές, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών της,  χρησιμοποιώντας ντόπια κρητικά προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που παράγεται από τους ελαιώνες της οικογένειας.

ΜΗΤΕ:1041K032A0119800